Vergoeding voor filmmaker kan niet geregeld via producent

Hoe kunnen mensen nu zeggen dat de vergoeding voor filmmakers via de producent geregeld is? Ik bedoel.. ik heb Lang Leve de Koningin gemaakt en Tom en Thomas. Die films worden heel regelmatig uitgezonden. Tom en Thomas ook in het buitenland. Bij wie moet ik nu aankloppen voor een vergoeding als ze weer eens uitgezonden zijn? De producent is allang failliet. Dan kan je toch niet zeggen dat de vergoeding via de producent geregeld is? Dat is toch onzin! Films overleven regelmatig de producent en als dat gebeurt heb je dus een goede film gemaakt, maar kan je ook fluiten naar een vergoeding. Ik hoop van harte dat de filmmakers die gisteren op de rode loper stonden en blij waren met hun nieuwe film nog iets van de film terug zien en vooral dat ze mee profiteren als het een doorslaand succes is.

Hoe kunnen mensen nu zeggen dat de vergoeding voor filmmakers via de producent geregeld is?  Ik bedoel.. ik heb Lang Leve de Koningin gemaakt en Tom en Thomas. Die films worden heel regelmatig uitgezonden. Tom en Thomas ook in het buitenland. Bij wie moet ik nu aankloppen voor een vergoeding als ze weer eens uitgezonden zijn?  De producent is allang failliet.  Dan kan je toch niet zeggen dat de vergoeding via de producent geregeld is? Dat is toch onzin! Films overleven regelmatig de producent en als dat gebeurt heb je dus een goede film gemaakt, maar kan je ook fluiten naar een vergoeding.  Ik hoop van harte dat de filmmakers die gisteren op de rode loper stonden en blij waren met hun nieuwe film nog iets van de film terug zien en vooral dat ze mee profiteren als het een doorslaand succes is.
Dit bericht werd geplaatst in Op facebook en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s