Scenarioschrijver, regisseur, meld het als je onder druk gezet wordt

De belangenverenigingen DDG en Netwerk Scenarioschrijvers roepen scenarioschrijvers en regisseurs op om zich te melden als ze in onderhandelingen over de VEVAM- of LIRA-bepaling geboycot worden of anderszins in het nauw worden gedreven. Ook als producenten  met nieuwe bepalingen komen, leg ze eerst aan VEVAM en LIRA voor.

LIRA en VEVAM voeren strijd voor onze rechten, zodat filmmakers verzekerd zijn van een vergoeding voor het gebruik van hun werk. Het is goed wanneer deze strijd in de grootst mogelijke gezamenlijkheid gevoerd wordt.
Lees hier het bericht van Netwerk Scenarioschrijvers
Lees hier het bericht van DDG
Dit bericht werd geplaatst in Berichten voor filmmakers en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s