Voorzitter van RoDAP in NRC

Er is helemaal geen probleem volgens de voorzitter van RoDAP

Afgelopen zaterdag verscheen er een stukje in NRC waarin Medy van der Laan, de voorzitter van RoDAP, de indruk  wekte alsof er helemaal geen probleem is.  Maar waarom doen we dan toch zo moeilijk doen?

We durven het haast niet te zeggen, maar er is voor ons toch wel een heel klein soort van probleem : Er is nog steeds niet betaald ! Zou RoDAP het rekeningnummer van de CBO’s kwijt zijn? Lag het internet er misschien uit? Wat het ook is, het is misschien zelfs wel begrijpelijk want RoDAP is ook nog maar net uit het ei gekropen. Daarom, we gaan niet flauw doen. Één telefoontje naar LIRA, VEVAM en NORMA is genoeg, dan kan het allemaal zo geregeld.Nu hopen dat ze een telefoon hebben.

Hieronder wat Norbert ter Hall schreef :

STRUISVOGELPOLITIEK
RoDAP voorzitter Medy van der Laan probeert, vandaag in het NRC, krampachtig vol te houden dat er HE-LE-MAAL niets aan de hand is. Geen vonnis van de rechter om na twee jaar eindelijk te betalen, geen producenten die niet meer weten hoe te contracteren, geen vastgelopen onderhandeling, geen nooit betaalde acteurs, geen protesterende scenarioschrijvers, regisseurs en acteurs. RoDAP heeft niets dan beste bedoelingen en wie dat niet gelooft is gek. Lieve Medy, op deze manier komen we met elkaar HE-LE-MAAL geen stap verder.

Ingezonden brief van voorzitter RoDAP. NRC zaterdag 27 september 2014

Dit bericht werd geplaatst in Publicaties van anderen en reacties en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Voorzitter van RoDAP in NRC

  1. Pingback: Regisseurs kom naar het hoger beroep van VEVAM vrijdag 10 oktober !!! - Dutch Directors Guild

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s